2011 års pristagare

2011 års pristagare på CONNECT Skånes föreningsstämma.

Årets Kapitalanskaffning

Motivering:
Vinnaren har på kort tid och med små medel skapat ett internationellt verksamt företag i en väl definierad nisch. För att finansiera sin expansion tog man under 2011 in kapital från två namnkunniga investerare i CONNECTs affärsängelnätverk.
Investeringen gjordes professionellt, snabbt och var 2011 års största enskilda kapitalanskaffning i nätverket.

VINNARE: USWE
www.uswe-sports.com

 

Åres Exit

Motivering: Med engagemang, energi och uthållighet har ägarna lyckats i sin ambition att skapa ett internationellt telekombolag. Efter idoga, men tyvärr mindre framgångsrika, försök att attrahera spelare på den svenska marknaden hittade vinnarna en internationell storägare i sitt bolag. Vägen fram blev en "del-exit" till det Kinesiska börsbolaget Dingli Communications.

VINNARE: AmanziTel
www.amanzitel.com

 

Årets Mentor

Motivering:
Årets vinnare har under 2011 tagit sig an fler entreprenörer i vårt nätverk än någon annan mentor. Vinnaren har på ett utomordentligt sätt bevisat att ett coachande förhållningssätt kan appliceras för att både hjälpa entreprenören framåt i sitt nuvarande projekt såväl som att få dem att överväga nedläggning eller helomvändning. Att vinnaren dessutom fått otroligt goda omdämen från sina adepter säkrade juryn om att man valt rätt.

VINNARE: Peter Hallworth
www.red-orion.se

 

Årets Acceleratorbolag

Motivering:
Årets Acceleratorbolag har under sin tid i FöretagsAcceleratorn® utvecklats från en omsättning år 2009 på 221 Mkr och 55 anställda, till att under 2011 omsätta 555 Mkr och 91 anställda. Därmed har man till och med överträffat målsättningarna som sattes i Acceleratorn.

VINNARE:  Airlog Group
www.airloggroup.com

 

Våra finansiärer och huvudpartner

Almi50x75 Aqilles Invest AB Deloitte E.ON Energimyndigheten Familjen Helsingborg Ideon Lunds Universitet Malmö Stad 50×50 Mannheimer Nordea Region Skåne SEB Ström Gulliksson Sydsvenskan